BlackBerry

BlackBerry® Z10 saatavilla Cubiolta

BlackBerry® Z10

BlackBerry® Flow

Tällä yhdistät tärkeimmät yhteydenpitosovellukset ja puhelimen ominaisuudet. Pystyt liikkumaan nopeasti ja helposti sovelluksesta toiseen, ja tämä auttaa sinua hoitamaan työsi tehokkaammin. Tämä on aivan uudenlainen tapa käyttää älypuhelinta.

BlackBerry® Hub

Pysy ajantasalla ja pidä kaikki sinulle tärkeimmät samassa paikassa. Vilkaise BlackBerry Hubiin mistä tahansa sovelluksesta pyyhkäisemällä kun saat puhelimeesi viestin. Liiku keskustelusta tai viestistä toiseen helposti.BlackBerry® Keyboard

Täysin uudenlainen tapa kirjoittaa viestejä. Näppäimistö oppii kirjoitustyylisi ja ehdottaa valmiiksi sanoja. Tämä tekee kirjoittamisesta nopeampaa ja tarkempaa. Jos sinulla on tapana kirjoittaa väärin tiettyjä kirjaimia, näppäimistö muistaa ja pitää huolen siitä, että osut oikeaan kirjaimeen. Näppäimistö tukee samanaikaan kolmea eri kieltä, ennustaen ja korjaten kirjoittaamaasi tekstiä.

Ota täydellisiä valokuvia puhelimellasi

Tällä lisäominaisuudella kuvaat millisekunteja ennen ja jälkeen kuvan ottamisen. Tällä tavoin voit avata esimerkiksi kaverisi silmät, jos ne ovat olleet juuri kuvan ottamishetkellä kiinni. Tai mikäli toinen ystäväsi ei hymyillyt juuri oikealla hetkellä kuvassa, voit mennä ajassa eteenpäin ja saada hymyn kuvaan. Tällä ominaisuudella saat muokattua kuvistasi täydellisiä.

BlackBerry® Balance

Tämän ominaisuuden avulla pidät yksityiset tiedot erillään työasioista. Balance tuo puhelimeesi kaksi eri profiilia – toinen yksityiskäyttöön ja toinen yrityskäyttöön. Yrityspuolella on määritelty yrityksen puolesta mitä puhelimella voit tehdä. Yksityispuolella määrität itse mitä teet ja näin ollen yrityksen asiat pysyvät turvallisesti erillään omistasi.Tekniset tiedot:
 
130 mm / 65.6 mm / 9 mm
 
Paino 137.5 g
 
Kosketusnäyttö 4,2”
 
1280 x 768 resoluutio
 
8 MP kamera
 
HD video tallennus (1080p)
 
1.5 GHz prosessori
 
Near Field Communications

 
GPS ja BlackBerry kartatSelkeä, saumaton, harkittu

BlackBerry ei ole tavallinen älypuhelin. BlackBerry-älypuhelimet ja niihin liittyvät palvelut ja ohjelmistot ovat saumaton kokonaisuus, suunniteltu tekijöille ja toimijoille – tekemään asioiden hoitamisesta sujuvampaa, viestinnästä turvallisempaa sekä työn että vapaa-ajan järjestämisestä miellyttävämpää.

Selkeästi suunniteltu Kevyt, kiinteä, kestävä

BlackBerry-älypuhelimet ovat tarkoituksenmukaisia työvälineitä, jotka kestävät arjen vaatimukset. Kosketusnäytöllä ja alan laatustandardiksi muodostuneella näppäimistöillä asioiden hoitaminen käy sujuvasti lennossa. Voit kirjoittaa viestejä, muokata tiedostoja, lähettää sähköposteja, käydä netissä – silloin kun sinulle sopii

Sano hyvästit raskaalle tietokonelaukulle. BlackBerryllä voit todella tehdä kaiken liikkeellä. Valittavanasi on neljä monipuolista mallia

Saumaton palvelu Cubio BlackBerry -liittymä

Cubion Blackberry-palveluliittymä on vain BlackBerry-älypuhelimille tarkoitettu palvelukokonaisuus, johon kuuluu puhelinliittymä, internet-yhteys ja BlackBerry-palvelut, kaikki rajoittamattomalla datamäärällä ja viiden megabitin siirtonopeudella.

Cubion asiakkaana soitat ulkomaille erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Yrityksille tarjoamme myös laajempia kokonaisuuksia keskitettyine etähallintamahdollisuukseen sekä palvelimien hallinnointia ja valvontaa. Ota yhteyttä yrityspalveluumme, kerromme mielellään lisää .

Harkitut ohjelmistot Oleellisimmat heti valmiina

BlackBerry-palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös loistavat sovellukset, joiden kanssa pääset heti alkuun. Toimisto-ohjelmien tiedostojen selailu ja muokkaus, viestien lähettäminen, sosiaalisen median seuraaminen ja monet muut tavalliset asiat onnistuvat heti. Standardiominaisuutena saat myös rauhallisemman mielen, jonka mahdollistaa Blackberry Protect –turvallisuusohjelmisto.

Jos haluat lisää toiminnallisuuksia puhelimeesi, BlackBerryn App World -sivustolta voit etsiä sovelluksia laajasta valikoimasta. Lataa karttoja, kääntäjiä, kirjoja, pelejä ja muokkaa Blackberry-puhelimesi juuri itsellesi sopivaksi.

Aplikaatiot kaikkiin tarpeisiin

BlackBerry-kokonaisuuden mukana tulevat kattavat sovellukset eli aplikaatiot, joilla voit heti tarttua toimeen. Lataa loistavia aplikaatioita BlackBerry App World -sivustolta ja lisää puhelimeesi toiminnallisuuksia tarpeen mukaan.

 

Valmiiksi asennetut ohjelmistot ja palvelut

BlackBerry-puhelimissa saat valmiiksi asennettuna kattavan kokoelman ohjelmia, hyötytarkoituksista viihteeseen. Mukana on kaikki mitä tarvitset työn ja arjen hoitamiseen. Alla valikoituja esimerkkejä mukana tulevista sovelluksista.

 

BlackBerry Protect

Kirjaudu sisään Blackberry Protect -sivustolle ja etähallitse puhelintasi. Voit lukita ja etsiä kadonneen puhelimesi tai vaikkapa pyyhkiä sen muistin.

Documents To Go

Luo ja muokkaa Word, Excel and PowerPoint -tiedostoja, selaile PDF-tiedostoja missä ja milloin vain tällä monipuolisella ohjelmistolla.

Social Feeds

Seuraa sosiaalisia palvelujasi ja vastaanota viimeisimmät uutiset ja tiedotteet valitsemiltasi verkkosivuilta ja blogeilta.

BlackBerry App World™

 

Lataa lisää toiminnallisuuksia ja löydä uusia käyttötarkoituksia puhelimellesi, BlackBerry App World -sivustolta.

Yritysten tarpeisiin

 

SAP, CRM? Olipa yrityksesi käytössä minkälainen järjestelmä tahansa, BlackBerry App Worldista löydät lähes varmasti yhteensopivat sovellukset.

» appworld.blackberry.com

BBM, parempaa viestittelyä

BlackBerry 10-käyttöjärjestelmän älypuhelimilla sinulla on nyt mahdollisuus myös videokeskusteluihin. Videokeskustelujen lisäksi voit jakaa puhelimesi näytön keskustelukumppanille, jolloin voit näyttää kuvia, selaintasi tai vaikka käydä läpi työdokumenttia kollegasi kanssa.

BlackBerry Messenger -sovelluksella voit myös entiseen tapaan viestitellä, jakaa kuvia, videoita ja muita tiedostoja kaikkien ystävien, työkaverien ja perheesi kanssa, joilla on BlackBerry.

Pikaviestintää

Viestien lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu sekunnissa, näet milloin keskustelukumppanisi kirjoittaa ja että viestisi on mennyt perille. Jos kaikilla ystävilläsi ei ole BlackBerry-puhelimia, voit kirjoittaa myös tavallisia tekstiviestejä suoraan sovelluksessa.

Kasvata verkostoasi

Voit lisätä kontaktitietoja helposti skannaamalla viivakoodeja tai vaihtamalla PIN-numeroita. Pian voit luoda kontakteistasi ryhmiä ja viestittää ryhmissä tai yksitellen.

Jaa enemmän

Et tarvitse lyhenteitä. Kun tilaa on käytettävissä 2000:n merkkiin asti, ei tarvitse säästellä. Ja kun sanat eivät riitä, liitä mukaan kuvia, videoita tai mitä tahansa tiedostoja 6 MB asti.

Muokkaa omaksesi

Voit helposti muokata BBM:n ulkoasua itsesi näköiseksi, lisätä henkilökohtaisen viestin ja näyttää muille, mitä musiikkia samalla kuuntelet.

BlackBerry® Bold™ 9900

Turvallisuus on oleellisin ominaisuus

BlackBerryn tekniset ratkaisut on alusta lähtien suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. BlackBerry Protect -sovellus tarjoaa täydellisen etähallinnan puhelimeesi.

 

Aina turvassa

BlackBerry-palvelun tekniset ratkaisut on alusta lähtien suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. BlackBerry Protect -sovellus tarjoaa kattavan ja helppokäyttöisen etähallinnan puhelimeesi – tai miksei perheenne kaikkien BlackBerry-puhelinten turvaamiseksi.

Varmuuskopioi automaattisesti

Puhelimessasi olevat yhteystiedot, viestit, kalenterimerkinnät ja selaimen kirjanmerkit voidaan varmuuskopioida langattomasti. Tämän voi tehdä automaattisesti, päivittäin, viikottain, tai kuukausittain.

Suojaa tietosi

Jos kadotat puhelimesi, voit kirjautua BlackBerry Protect -sivustolle ja lukita sen. Vaikuttaako siltä, että se on menetetty lopullisesti? Sivustolla voit myös poistaa kaikki tietosi puhelimesta ja sim-kortilta.

Löydä puhelimesi

Ehkä olet sittenkin vain unohtanut mihin jätit puhelimesi. Voit etälukita sen ja näyttää viestin puhelimen ruudulla jos joku löytää sen. Voit myös etsiä puhelinta BlackBerry Protect-sivustolla kartalta, tai jos arvelet sen olevan lähettyvillä, asettaa sen soimaan täydellä voimakkuudella.

Turvallista viestintää yrityksille

BlackBerry-palveluihin kuuluu myös edistyneitä turvaratkaisuja ja etähallintaa yrityskäyttöön. Laitekannan etäpäivittäminen, kadonneiden laitteiden lukitseminen ja pyyhkiminen ja tietojen varmuuskopiointi kuuluvat standardivalikoimaan. Ota yhteyttä yritysmyyntiimme niin kerromme lisää.

Poimi omasi

Valitse aikaisemmista malleista parhaiten tarpeitasi vastaava

 

BlackBerry® Bold 9900

115 mm / 66 mm / 10.5 mm

Paino 130 g
Kosketusnäyttö,
2.8", 640 × 480px

5 MP kamera


 HD video tallennus (720p)

QWERTY näppäimistö

1.2GHz prosessori

Near Field Communications

GPS ja BlackBerry Maps

BlackBerry® Torch 9860

120 mm / 62 mm / 11.5 mm
Paino 135 g
Kosketusnäyttö, 3.7",
800 × 480px
5 MP kamera
HD video tallennus (720p)
1.2GHz prosessori
GPS ja BlackBerry Maps

BlackBerry® Torch 9810

111 mm / 62 mm / 14.6 mm
Korkeus auki: 147.6 mm
Paino 161 g
Kosketusnäyttö,3.2",
640 × 480px
5 MP kamera
HD video tallennus (720p)
Liukuva QWERTY näppäimistö
GPS ja BlackBerry Maps

BlackBerry® Bold 9790

110 mm / 60 mm / 11.4 mm
Paino 107 g
Kosketusnäyttö,
2.45", 640 × 480px
5 MP kamera
VGA video tallennus (640x480)
QWERTY näppäimistö
1GHz prosessori
Near Field Communications
GPS ja BlackBerry Maps

BlackBerry®, RIM®, Research In Motion® and related trademarks, names and logos are the property of Research In Motion Limited and are registered and/or used in the U.S. and countries around the world. Used under license from Research In Motion Limited.