Tiesitkö?

Ajankohtaista

15.07

Tietoja huhtikuun 2014 laskuista

Hyvät ystävät!
Kuten olemme ilmoittaneet Teille aikasemmin, Cubion laskut huhtikuun 2014 palveluista (ja voi olla aikaisempien kausien, jos niitä ei ole maksettu kokonaisuudessaan jostain syystä) on lähetänyt Teille Virolainen yhtiö "General DataComm International OÜ", joka osti meidän saamiset. Jos joku on utelias rahallisesti - tätä kutsutaan Factoring ... 
Enemmän kuin todennäköistä olete jo saanut postitse laskun, samanlaista kuin sivun pohjassa. Huomio! Sillä ei ole kirjoitetty viitenumero, joka tavallisesti esitetään kaikissa laskuissa Suomessa. Monet asiakkaamme ovat hämmentynyt ja kysy meiltä miksi lasku on epätäydellinen. Voite olla varma, että asia on hoidettu -  viitenumeron  puuttuminen on aivan oikea tässä asiassa, koska sitä käytetään Suomen sisäisessä suorituksissä.  Intra EU-n siirret ei vaati sitä, maksun selvityksessä riittää kirjoitaa laskun numero. Älä huoli, maksut kontroloidaan tarkasti. 
 
Ystävällisin terveisin, 
Sinun Cubio Mobile

21.05

Arvoisat asiakkaat!

Cubio Mobile Oy on myynyt laskusaatavansa General DataComm OÜ:lle 6.5.2014. Jos Cubio Mobile Oy:n on ilmoittanut siirrosta asiakkaalle laskussa, maksu on pätevävain laskussa ilmoitetulle saajan tilille. Siirto koskee kaikkia Cubio Mobile Oy:n laskusaatavia yhtiön matkapuhelu-, IP- ja ulkomaanpuhelinpalveluista.

23.04

Arvoisat asiakkaat!!!

Hyvät liittymäasiakkaat!
 
Olemme neuvotelleet verkko-operattaattorimme Elisa Oyj:n kanssa verkkopalvelusopimuksemme jatkamisesta. Neuvottelussa Elisa saneli Cubio Mobile Oy:lle sellaiset ehdot, joihin palveluoperaattori ei voinut suostua. Elisa on yksipuolisesti päättänyt katkaista verkkopalvelusopimuksen kanssamme 30.4.2014 jälkeen.
 
Suomessa toimiva pienehkövaihtoehtoinen matkaviestinoperaattori joutuu toimimaan verkon omistajan mielivaltaisesti asettamilla ehdoilla ja hinnoilla, jotka eivät ole tasapuolisia verkko-operaattorin oman palvelutoiminnan kanssa. Olemme aina olleet sen uhan alla, ettäverkkopalveluntarjoajamme lakkaa palvelemasta meitä, siliäolemme riippuvaisia sen monopoliasemasta palvelutyyppien, tariffien ja ehtojen   osalta. Cubio Mobile Oy on yrittänyt rakentaa tarjoamistaan palveluista kätevämpiäja palvella asiakkaita. Nyt joudumme tunnustamaan, ettäolemme hävinneet pelin monopolin kanssa.
 
Neuvotteluissa Elisan kanssa Cubion asiakkaiden liittymien luovuttamisesta nykyiset tariffijärjestelmät säilyttäen ei onnistuttu Elisan jäykän kielteisen asenteen takia. Valitettavasti tämämerkitsee, ettänykyisten asiakkaiden palvelu loppuu ja ne joutuvat vaihtamaan puhelinoperaattoria. Käytännössätämämerkitsee sopimusten siirtämisen aiheuttamaa epämukavuutta ja vaaraa palvelujen tarjoamisessa katkoksista. Kaikkien liittymäasiakkaidemme nimissäolemme pyytäneet Elisaa olemaan katkaisematta matkaviestintäpalveluja, joita se tarjoaa asiakkaillemme, kunnes siirrot ehditään toteuttaa. Toivomme, ettäElisan johdolla riittääsuoraselkäisyyttäja viisautta olla tuottamatta asiakkaillemme hankaluuksia liittymien siirron aikana. Palvelemme vielähuomiseen asti, mutta siitäeteenpäin kehotamme siirtämään palvelun toiselle operaattorille. 
Kiitämme kuluneesta ajasta kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.
 
Cubio Mobile Oy 

22.04

Arvoisat asiakkaat!

Hyvät liittymäasiakkaat!

 

Kuten saitte tietää, Suomen vanhin matkaviestinoperaattori Cubio Mobile aikoo järjestää liiketoimintansa uudelleen: se on luopunut Elisan matkapuhelinliittymien välittämisestä kyseisen tuotteen heikon kannattavuuden vuoksi ja keskittyy jatkossa datakeskuspalvelujen tarjoamiseen Suomessa ja Venäjällä.

 

Asiakaspalvelumme laatu on meille tärkeintä, ja siksi haluamme korjata mediassa tämän viikon alkupuolella esiintyneen väärän tiedon mahdollisesta matkapuhelinliittymien lopettamisesta 23.4.2014 alkaen. Ilmoitamme teille, että tämä väite ei pidä paikkaansa ja matkaviestintäpalveluja tarjotaan parhaillaan kaikille Cubio Mobilen asiakkaille normaalisti. Suomessa toimivana pienehkönä vaihtoehtoisena matkaviestinoperaattorina olemme aina olleet sen uhan alla, että verkkopalveluntarjoajamme lakkaa palvelemasta meitä, koska olemme kokonaan riippuvaisia sen monopoliasemasta palvelutyyppien, tariffien ja liiketoimintasääntöjen osalta. Olemme vain lempeästi ja sinisilmäisesti yrittäneet parantaa liittymäasiakkaidemme elämää ja tehdä tarjoamistamme palveluista kätevämpiä. Meitä harmittaa, että joudumme tunnustamaan, että olemme hävinneet tämän pelin. Nykyään maailmaa hallitsevat monopolit, halusimmepa niin tai emme.

 

Cubio Mobile käy parhaillaan neuvotteluja Elisan kanssa viimeisten Cubion asiakkaiden liittymien luovuttamisesta siten, että kaikki nykyiset tariffijärjestelmät säilyvät. Se on mutkikas prosessi, mutta Cubio Mobilen tiimi tekee kaikkensa, jotta Cubio Mobilen nykyiset asiakkaat eivät kokisi sopimusten siirtämisen aikana epämukavuuksia ja palvelujen tarjoamisessa ei esiintyisi katkoksia. Kaikkien liittymäasiakkaidemme nimissä olemme pyytäneet Elisaa olemaan katkaisematta matkaviestintäpalveluja, joita se tarjoaa asiakkaillemme, ja toivomme, että yrityksen johdolla riittää suoraselkäisyyttä ja viisautta olla tuottamatta asiakkaillemme hankaluuksia liittymien siirron aikana. Tiedotamme teille viipymättä, kun saamme asiasta uutta tietoa. Pysykää kanssamme!

 

Kiitämme teitä

 

Cubio Mobile Oy

23.04

!

Hyvät asiakkaat!

Puhelinasiakaspalvelumme on tällä hetkellä pois käytöstä. Pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@cubio.com.

Terveisin, Cubio Mobile Oy

07.04

Pääsiäinen

Cubion Asiakaspalvelu ja Cubion toimisto on avoinna seuraavasti pääsiäisenä

Pääsiäisenä Cubion Asiakaspalvelu on avoinna:
Torstaina 17.4                    klo 8.30-16.30  
Perjantaina 18.4                 kiinni
Lauantaina 19.4                  kiinni
Maanantaina 21.4              kiinni

Cubion toimisto on avoinna pääsiäisenä seuraavasti:
Torstaina 17.4                    Suljettu
Perjantaina 18.4                 Suljettu
Lauantaina 19.4                  Suljettu
Maanantaina 21.4              Suljettu

Voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös sähköpostitse asiakaspalvelu@cubio.com.
Mikäli SIM-korttinne häviää, sulkupalvelumme auttaa teitä ympäri vuorokauden numerossa  +358 46 813 3000.

27.03

Tiedote

Cubio on tarkistanut ulkomaanpuheluhinnoitteluaan. Tästä johtuen joidenkin kohteiden hinta on muuttunut.

Uusi hinnasto on voimassa 1.5.2014 lähtien.

Lisätietoja osoitteesta www.cubio.com ja Cubion Asiakaspalvelusta.  

Asiakkaalla on oikeus irtisanoa sopimuksensa heti päättyväksi, mikäli asiakas ei hyväksy hintamuutoksia.

Cubio Mobile Oy

17.03

Tiedote

Hyvät Asiakkaat,

Cubion toimiston asiakaspalvelupiste on suljettu keskiviikkona 19.3.2014 kiinteistön huoltotöiden vuoksi. Tänä aikana pyydämme teitä olemaan yhteydessä puhelimitse Cubion Asiakaspalveluun tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@cubio.com.

Terveisin

Cubio

24.02

Tiedote 24.02.2014

Hyvät Asiakkaat,

Cubion Asiakaspalvelun puhelinpalveluissa esiintyy ongelmia. Vika pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Tänä aikana pyydämme teitä olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@cubio.com.

Terveisin,

Cubio

28.01

Hyvät Asiakkaat

Hyvät Asiakkaat,

Cubion Asiakaspalvelun puhelinpalveluissa esiintyy ongelmia. Vika pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Tänä aikana pyydämme teitä olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@cubio.com.

Terveisin

Cubio