Tiesitkö?

Arvoisat asiakkaat!

Hyvät liittymäasiakkaat!

 

Kuten saitte tietää, Suomen vanhin matkaviestinoperaattori Cubio Mobile aikoo järjestää liiketoimintansa uudelleen: se on luopunut Elisan matkapuhelinliittymien välittämisestä kyseisen tuotteen heikon kannattavuuden vuoksi ja keskittyy jatkossa datakeskuspalvelujen tarjoamiseen Suomessa ja Venäjällä.

 

Asiakaspalvelumme laatu on meille tärkeintä, ja siksi haluamme korjata mediassa tämän viikon alkupuolella esiintyneen väärän tiedon mahdollisesta matkapuhelinliittymien lopettamisesta 23.4.2014 alkaen. Ilmoitamme teille, että tämä väite ei pidä paikkaansa ja matkaviestintäpalveluja tarjotaan parhaillaan kaikille Cubio Mobilen asiakkaille normaalisti. Suomessa toimivana pienehkönä vaihtoehtoisena matkaviestinoperaattorina olemme aina olleet sen uhan alla, että verkkopalveluntarjoajamme lakkaa palvelemasta meitä, koska olemme kokonaan riippuvaisia sen monopoliasemasta palvelutyyppien, tariffien ja liiketoimintasääntöjen osalta. Olemme vain lempeästi ja sinisilmäisesti yrittäneet parantaa liittymäasiakkaidemme elämää ja tehdä tarjoamistamme palveluista kätevämpiä. Meitä harmittaa, että joudumme tunnustamaan, että olemme hävinneet tämän pelin. Nykyään maailmaa hallitsevat monopolit, halusimmepa niin tai emme.

 

Cubio Mobile käy parhaillaan neuvotteluja Elisan kanssa viimeisten Cubion asiakkaiden liittymien luovuttamisesta siten, että kaikki nykyiset tariffijärjestelmät säilyvät. Se on mutkikas prosessi, mutta Cubio Mobilen tiimi tekee kaikkensa, jotta Cubio Mobilen nykyiset asiakkaat eivät kokisi sopimusten siirtämisen aikana epämukavuuksia ja palvelujen tarjoamisessa ei esiintyisi katkoksia. Kaikkien liittymäasiakkaidemme nimissä olemme pyytäneet Elisaa olemaan katkaisematta matkaviestintäpalveluja, joita se tarjoaa asiakkaillemme, ja toivomme, että yrityksen johdolla riittää suoraselkäisyyttä ja viisautta olla tuottamatta asiakkaillemme hankaluuksia liittymien siirron aikana. Tiedotamme teille viipymättä, kun saamme asiasta uutta tietoa. Pysykää kanssamme!

 

Kiitämme teitä

 

Cubio Mobile Oy